Miresevini ne Kaon Beer

Birra Juaj

Evente
Evente
Që ne fillimet e veta Birra Kaon u përqëndrua në organizimin e veprimtarive të shumta ku Kaon ishte sponsori kryesor.
Komuniteti
Komuniteti
Kompania jonë është një kompani e orientuar drejt komunitetit. Sponsorizimet, festat, ngjarjet, janë tepër të rëndësishme për Kompaninë tonë.
Karriera
Karriera
Birra Kaon jep mundesinë për këdo që dëshiron të bashkohet me ekipin tonë dhe filozofinë tonë dhe gjithmonë mirëpret talentet e reja